Termeni si conditii

SC TOTAL TEHNIC SRL este societatea care administreaza domeniul www.totaltehnik.ro  si subdomeniile acestuia (numite in continuare „SITE-uri”). SC TOTAL TEHNIC SRL, este societate comerciala organizata in baza legii romane,  cu sediul social in orasul Bucuresti, strada Vasile Predescu, nr. 15, sector 2, avand codul de inregistrare fiscala RO16482720, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului  sub nr. J40/9040/2004 

In cuprinsul prezentului document, vor fi utilizati  urmatorii termeni: 

CONTRACT:

Reprezinta o COMANDA confirmata de catre SC TOTAL TEHNIC SRL , prin care compania este de acord sa livreze CLIENTULUI   PRODUSE si SERVICII, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

CONTINUT :

  • toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  • continutul oricarui e-mail trimis  CLIENTILOR de catre un reprezentant al companiei prin mijloace electronice sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  • informatii legate de produsele, serviciile sau tarifele practicate de catre SC TOTAL TEHNIC SRL  intr-o anumita perioada;

PRODUSE si SERVICII :

Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in COMANDA, care urmeaza a fi furnizate de catre SC TOTAL TEHNIC SRL  CLIENTULUI ca urmare a incheierii CONTRACTULUI.

CLIENT:

Persoana fizica sau juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o COMANDA.

COMANDA: 

Reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii SITE-ului de catre un CLIENT, prin care CLIENTUL transmite catre SC TOTAL TEHNIC SRL  intentia sa de a achizitiona PRODUSE si SERVICII de pe SITE

TRANZACTIE :

Incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui PRODUS sau SERVICIU de catre SC TOTAL TEHNIC SRL  CLIENTULUI .

UTILIZARE ABUZIVA: 

Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii SC TOTAL TEHNIC SRL . 

 

PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Toate preturile aferente PRODUSELOR sau SERVICIILOR prezentate pe SITE sunt exprimate in lei (RON) si nu includ T.V.A.

Pretul PRODUSELOR sau SERVICIILOR poate fi modificat de catre SC TOTAL TEHNIC SRL, in orice moment, fara preaviz.

SC TOTAL TEHNIC SRL atentioneaza asupra faptului ca exista situatii cand, datorita a unor disfunctionalitati ale SITE-ului , pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, SC TOTAL TEHNIC SRL va informa CLIENTUL asupra pretului corect.
 

MODALITATEA DE LIVRARE

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI prin intermediul companiilor de curierat catre CLIENT,  sau poate fi ridicat dintrect de la unul din punctele de lucru ale  SC TOTAL TEHNIC SRL

SC TOTAL TEHNIC SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a PRODUSELOR ce urmeaza a fi livrate  si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

In cazul in care CONTRACTUL nu poate fi executat din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, SC TOTAL TEHNIC SRL  va informa CLIENTUL despre aceasta situatie. SC TOTAL TEHNIC SRL poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.
Detaliile de livrare a PRODUSELOR  ( timpul necesar livrarii, costuri ale livrarii, etc) nu constituie o obligatie contractuala din partea SC TOTAL TEHNIC SRL  si nicio parte nu poate sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

 

MODALITATEA DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata sunt specificate in fiecare COMANDA, iar obligatia CLIENTULUI este sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

 

TRANSFERUL PROPRIETATII PRODUSELOR

Proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea CLIENTULUI in locatia indicata in COMANDA (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de catre Curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate direct de SC TOTAL TEHNIC SRL).

 

RETRAGEREA DIN CONTRACT (POLITICA DE RETUR)

Potrivit legislatiei in vigoare returul produselor se accepta in conformitate cu prevederile OUG  34/2014 privind drepturile consumatorilor :

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora.

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din OUG 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de Consumator. In acest sens recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor (cutie, lada, etc.).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

SC TOTAL TEHNIC SRL va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice) de la data informarii de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract , conform art. 11 din OUG 34/2014.

SC TOTAL TEHNIC SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat de catre Consumator, in cazul in care SC TOTAL TEHNIC SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul.

Pentru realizarea returului se poate utiliza email-ul din pagina de contact sau formularul de retur din subsolul paginii. Indiferent de modalitatea pentru care opteaza, Consumatorul trebuie sa furnizeze datele necesare returnării ( nr. comanda, data comenzii, produsele returnate, starea produselor …etc)

Returul propriu zis (receptia produselor returnate) se realizeaza EXCLUSIV in intervalul luni – vineri, orele 9:00-17:00

 

GARANTII SI RASPUNDERI

Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme cu legislatia in vigoare si cu politicile comerciale ale  producatorilor.

SC TOTAL TEHNIC SRL  nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SC TOTAL TEHNIC SRL  a oricarei din obligatiile sale conform COMENZII cat si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

PRODUSELE  isi pastreaza garantia in conditii de exploatare si intretinere corecta a acestora de catre CLIENT, dupa cum urmeaza : 

– Produsele trebuie utilizate in interior, in incinte acoperite, ferite de praf,  curent si intemperii

– Produsele se vor feri de surse de apa, foc, expunere prelungita la rezele solare

– Montajul produselor se va face obligatoriu fara piese improvizate sau cu componente ale altui produs asemanator, de catre persoane cu experienta

– Pe parcursul montajului trebuie evitate zgarierea, fortarea, lovirea produselor

– Amplasarea produselor se va face pe suprafete plane si nealunecoase

– La curatarea produselor nu trebuie folosite substante abrazive sau cu praf abraziv, substante chimice sau care contin diluanti sau soda caustica

– Produsele nu vor fi utilizate decat in scopul si conform  destinatiei lor

– Transportul produselor se va realiza in ambalajul original sau intr-un ambalaj similar

-Nu se ofera garantie pentru produsele deteriorate in urma transportului, altul decat cel afectuat direct de catre SC TOTAL TEHNIC SRL

SC TOTAL TEHNIC SRL  acorda pentru produsele vandute o perioada de garantie de 30 zile de la data facturarii.

 

LITIGII SI FORTA MAJORA

Niciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

CONTRACTUL este supus legii romane iar eventualele litigii aparute intre SC TOTAL TEHNIC SRL  si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau,  de catre instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

CONTINUTUL, astfel cum este definit in prezentul document, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, simboluri comerciale, reprezentari stilizate, imagini statice, imagini dinamice, text si  continut multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a SC TOTAL TEHNIC SRL.

CLIENTULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea  sau  utilizarea, , includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original decat cu acordul expres al SC TOTAL TEHNIC SRL  .